Project A | Kayıt Ol, İndir, Oyna!

Riot Games tarafından geliştirilen taktiksel nişancı (MMOFPS) oyunu Project A, oyun severler ile buluşmaya hazırlanıyor. 2009 yılında çıkardığı MOBA oyunu League of Legends ile tüm dünyada milyonlarca oyuncuya ulaşmayı başaran Riot Games, geçen 10 yılda edindiği tecrübeden aldığı güç ile büyümesini sürdürmeyi hedefliyor.

Yakın gelecekte geçen Project A‘da silah türlerinin yanı sıra karakterlerin benzersiz özel yetenekleri de bulunmakta. Bu yönüyle biraz Owerwatch biraz CS:GO’yu anımsatan Project A kendine has oyun dinamiklerine ve içeriklere de sahip olacak.

Gereksiz detaylardan uzak haritalarıyla dikkat çeken oyun oldukça yüksek tempoya sahip. Karakterlerin rakip ataklarını egale eden, görüş açılarını kısıtlayan ve ekstra hasar almasını sağlayan özel yetenekleri doğru zamanlama ile kullanıldığında taktiksel üstünlük kazandırırken bitirici vuruşlar için de oldukça önem taşıyor.

Project A‘nın geliştirilme süreci henüz devam ettiği için sistem gereksinimleri belli değil ve oyun hakkında henüz detaylı bilgi bulunmamakta. Project A ile ilgili görsel, video ve oyun içi detayları bu sayfadan takip edebilirsiniz.

Project A Sistem Gereksinimleri
Minumum
Önerilen

Toplam Kaydolma Sayısı : 156


Yorumlar

Henüz yorum yapılmadı