Cronix | Kayıt Ol, İndir, Oyna!

Kore merkezli oyun geliştiricisi Magics Entertainment tarafından Unreal Engine oyun motoru ile geliştirilen Cronix, Avrupa’da IDC Games tarafından yayımlanan aksiyon aksiyon içerikli MMO oyunudur. Steam üzerinden de oynanabilen Cronix 9 farklı dil desteği sunuyor fakat bu dillerin arasında şimdilik Türkçe mevcut değil.

21.yüzyılda tükenen fosil yakıtların tükenmesi sebebiyle başlayan 3. dünya savaşıyla kaosun hüküm sürdüğü bir dönemde, devasa bir asteroidin aya çarpıp parçalanarak dünya atmosferi ile canlı hayatını olumsuz etkiler. Savaş sırasında kullanılan nükleer bombaların verdiği zarar ile birlikte ortaya çıkan mutantlar insan ırkını tehdit etmeye başlar. Dünyayı asteroidden korumak için bir araya gelen özel bir ekip olan “Phoenix” ekibiyle, asteroidin çarpması için mücadele eden “Junk” ekibinin ölüm kalım savaşı böylece başlamış olur.

Phoenix veya Junk’a dahil olup gerçek oyunculara karşı PvP savaşları yapabilir ya da mutantlara karşı birleşerek PvE mücadelelerine katılabilirsiniz. Şu an için her biri farklı yeteneklere sahip 14 farklı karakter seçeneği sunan Cronix‘te; Raid, Domination, Survival, Brawl, Elimination ve X-Elimination gibi farklı kurguda, çeşitli büyüklükte haritalara sahip oyun modları bulunuyor.

Düşük boyutuna rağmen görsel efektleri, akıcı oynanışı ve zengin silah seçeneğiyle dikkat çeken Cronix, free2play modelde hizmet vermekte.

Cronix Sistem Gereksinimleri
Minumum
Önerilen
İşletim Sistemi: Windows XP SP3
İşlemci: Dual 2.4 GHz
RAM: 2GB
Ekran Kartı:GeForce 9600GT - Radeon HD3600
İşletim Sistemi: Windows XP SP3 
İşlemci: i3 3.0 GHz
RAM: 4GB
Ekran Kartı: GeForce GTX260 - Radeon HT4870



Yorumlar

Henüz yorum yapılmadı
Yorum Yaz!