TERA 5 Şubat’ta Avrupa’da Yayına Başlıyor | Kayıt Ol, İndir, Oyna!
Faaliyet Tarihi:
05.02.2013

Free-to-play’e geçiş sayesinde tüm oyuncular son yılların en güzel ve en yenilikçi MMO’sunu ücretsiz olarak oynama fırsatını elde ediyor. Ama hepsi bu değil: Start tarihinde Arborea ek içeriklerle daha da genişletilmiş olacak: Yeni bir zindan ve PvP Arenası deneyimli maceracılara çok sayıda yeni mücadele ve ödül sunacak.

TERA Nasıl mı Free-to-Play Olacak?

TERA‘nın free-to-play modeli iki temel hesap türü içerecek: Acemi ve Kıdemli. Acemi hesaba sahip oyuncular ırk, sınıf, merci, ekipman ve oyuncuya karşı oyuncu içerikleri gibi tüm oyun içeriklerine sınırsız erişim sağlayabilecek. Kıdemli hesaplar TERA‘yı free-to-play’e geçişten önce satın alan oyunculara yöneliktir ve konfor açısından acemilere göre daha fazla avantaj sunar. TERA Club ise tüm oyuncular içindir: Burada oyuncuları özel binekler, günlük güçlendirme seçenekleri ve çeşitli parşömen türleri bekler. Böylece deneyim puanları ve altın geliri gibi değerler artar veya ticari temsilciler, kristal tüccarlar ve bankacı çağırılabilir. TERA Club’ün aylık ücreti 12,95 EUR ile şimdiye kadarki abonelikle eşit tutardadır. 6 aylık üyelikte bu tutar 11,65 EUR’ya, 12 aylık üyelikte 9,99 EUR’ya düşer.

Eşya Dükkanı

Dükkan, yukarıda belirtilen güncellemelerin dışında karakter gelişimi için iyileşme, mana ve stamina iksirleri içerecek. Oyuncuların karakter adlarını veya görünümlerini değiştirmelerine yarayan hizmet eşyaları da satışa sunulacaktır. Dükkan gelecekte de çok özel binekler, silah görünümleri ve kıyafetlerle dolu olmaya devam edecek.

…ve arkası gelecek!

Bu yıl içerisinde yayınlanacak olan başka bir güncellemeyle TERA‘nın politik sistemi ek bir özellik kazanacak. Loncaya dahil oyuncular bu özellik sayesinde bir ittifaka katılabilecek ve bu toplulukta bonuslardan yararlanabilecek. Bu üç ittifak birbirine düşman konumda ve oyun sunucusunun hakimiyeti için sürekli savaş halinde olacak.

TERA hakkında

TERA bazı noktalarda türdeşlerinden ayrılan klasik bir fantezi MMO’sudur. True-Action-Combat adındaki zorlu savaş sistemi türünün ilki. Aksiyon oyunlarındaki komutlar gibi bir oyuncu saldırı ve büyülerini bir tuşa basarak değil, etkin şekilde gerçekleştirir. Bu rakibe karşı konumu da belirler: Rakipler nişan çaprazıyla hedefe alınır. 2012 yazında gerçekleşen yayınından önce dahi TERA oyuncular ve basın tarafından özellikle ayrıntılı grafiği ve yeni siyasi sistemi gibi çok sayıdaki yenilikçi yöntemiyle sıkça övgüyle anıldı.

İlgili Haberler
Toplam Okunma Sayısı : 4.279


Yorumlar

Henüz yorum yapılmadı
Yorum Yaz!