League of Legends Yeni Oyuncu Rehberi | Kayıt Ol, İndir, Oyna!
Faaliyet Tarihi:
19.01.2017

Yayın hayatına 2009 yılında başlayan ve 2012 yılında Türkiye sunucularını açan League of Legends, 2015 yılında dünyanın en çok oynanan online PC oyunu olarak büyük bir başarıya imza atmıştı.

Aradan geçen yıllara rağmen hem globalde hem de Türkiye’de her geçen gün kullanıcı sayısını arttırmayı başaran nadir oyunlardan biri olan League of Legends, hazırlamış olduğu videolu ve açıklamalı rehberler ile oyunla yeni tanışan sihirdarlara en temel bilgilerden en ince ayrıntılara kadar oyun hakkında bilgiler sunuyor.

Eğer siz de League of Legends ailesine yeni katılan bir sihirdarsanız ve MOBA tecrübeniz olmadığı için oyunu anlamakta zorluk çekiyorsanız sitemizdeki Türkçe LoL eğitim videolarını izleyebilir ya da resmi oyuncu rehberinden ihtiyacınız olan tüm bilgilere ulaşabilirsiniz.

League of Legends Temel Bilgiler

Oyuna ilk girdiğiniz andan itibaren şampiyon seçiminden oyun kurmaya, karakter yapılandırmadan altın almaya, rün diziliminden harita bilgilerine, orman canavarlarından baronlara ve büyülerden oyun arayüzüne kadar ihtiyaç duyacağınız bir çok detay hakkında bilgi bulabileceğiniz rehbere LoL temel bilgiler bağlantısından ulaşabilirsiniz.

League of Legends Şampiyon Bilgileri

Oyuna başladığınızda 6.seviyeye kadar kullanabileceğiniz şampiyonların hangi koridorlarda daha etkili olduğunu, hangi özellikleriyle ön plana çıktığını, standart vuruş ve ulti yeteneklerinin verdiği hasarları ve şampiyon oynanış videolarını LoL şampiyon rehberi sayfasından inceleyebilirsiniz.

Şampiyon Rolleri

League of Legends‘de şampiyonlar sahip oldukları karakteristik özelliklere göre farklı rollere ayrılmaktadır. Dövüşçü, büyücü, nişancı, destek, tank ve suikastçi adındaki bu rollerin hangi özelliklere sahip olduğunu ve hangi şampiyonun hangi role dahil olduğunu LoL roller rehberi sayfasından öğrenebilirsiniz.

League of Legends İleri Seviye Bilgileri

Bir süredir League of Legends oynamaya devam ediyor ve temel bilgileri büyük ölçüde öğrenerek oyuna hakim olmaya başladınız, seviyeniz de gün geçtikçe yükselmeye devam ediyor. İşte şimdi gerçek bir sihirdar olma vaktiniz geldi! Rakiplerinizden daha iyi bir oyuncu olabilmeniz için ücretsiz şampiyon rotasyonlarını ve şampiyon açmayı, 6. seviye ve sonrasında kullanabileceğiniz ek yetenekleri, rün çeşitleriyle birlikte aşama ve özelliklerini, kabiliyet açma ve oluşturmayı LoL ileri seviye rehberi sayfasından öğrenerek en özel şampiyonlara sahip olabilirsiniz.

İlgili Haberler
Toplam Okunma Sayısı : 3.337


Yorumlar

Henüz yorum yapılmadı
Yorum Yaz!